25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Водій Skoda вбив людину і втік з місця ДТП: власником автівки виявився поліцейський

Водій Skoda вбив людину і втік з місця ДТП: власником автівки виявився поліцейський

  • 5 квітня, 2021 8:57
Увечері 3 квітня в селі Малинівка Малинської громади виявили тіло збитого автомобілем чоловіка. Водій з місця ДТП зник. Пізніше стало відомо, що машина, котра збила на смерть пішохода, належить поліцейському.

Про це поінформувало Головне управління Нацполіціі в Житомирській області.
 

"На території області була введена поліцейська операція "Перехоплення", оскільки зафіксовані на місці події обставини свідчили про загибель чоловіка в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Смертельно травмованим виявився місцевий житель 1974 року народження", - йдеться в повідомленні.


Правоохоронці з'ясували, що до аварії причетний автомобіль Skoda зеленого кольору. Протягом ночі перевіряли такі машини і їх власників.

"На одній з вулиць міста Малин було виявлено автомобіль з характерними механічними пошкодженнями", - розповіли в поліції.

Під час перевірки його власника встановлено, що машина належить поліцейському місцевого відділення поліції 1988 року народження, який з 1 квітня був відряджений в управління карного розшуку ГУНП.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, розслідування веде Державне бюро розслідувань. У поліції почали службове розслідування.
Поділитись

Новини по темі: