20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поки житомирянин відпочивав, його BMW викрали і сховали в гаражному кооперативі

Поки житомирянин відпочивав, його BMW викрали і сховали в гаражному кооперативі

  • 29 березня, 2021 13:10
27 березня на одній з центральних вулиць Житомира викрали автомобіль BMW. Поліцейські швидко встановили причетного до правопорушення та розшукали викрадений транспортний засіб. 

"До поліції звернулася 26-річна житомирянка з повідомленням про зникнення автомобіля, належного її чоловікові. Зі слів жінки, кількома годинами раніше він залишив BMW на одній з центральних вулиць міста та пішов відпочивати у компанію друзів. Проте, повернувшись через кілька годин, ані автівки, ані ключів від неї, що знаходилися в кишені його куртки, уже не було", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці оглянули місце, де стояв автомобіль, опитали ймовірних свідків події та вилучили записи камер спостереження.
 

"Під час аналізу відео оперативники кримінальної поліції й встановили причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ним виявився 34-річний житомирянин", - розповів начальник Житомирського РУП Сергій Синявський.


Того ж дня патрульні поліцейські помітили його неподалік однієї з автозаправних станцій міста та доставили до відділку поліції. Він повідомив, що викрадений автомобіль сховав в одному з гаражних кооперативів Житомира. Працівники слідчо-оперативної групи вилучили звідти BMW та зафіксували низку речових доказів.

Викрадачу автівки загрожує ув'язнення терміном від 5 до 8 років з конфіскацією майна.

Поділитись

Новини по темі: