20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В промзоні Житомира побудують нову фабрику з виробництва товарів для тварин

В промзоні Житомира побудують нову фабрику з виробництва товарів для тварин

  • 29 березня, 2021 12:29
Італійська компанія Ferplast, що займається виробництвом товарів для тварин, побудує в Житомирі ще одну фабрику. Підприємство з'явиться в промисловій зоні, на території колишнього заводу хімволокна. 

Рішення щодо затвердження документації із землеустрою та надання права користування зазначеною земельною ділянкою прийнято сьогодні, 29 березня, під час шостої позачергової сесії Житомирської міської ради.

Спочатку товари для тварин виготовлятимуть з металу, деревини та пластику, пізніше хочуть впровадити технологію роботи зі склом. 
 

«Ми довіряємо надійності та працездатності українських працівників, хочемо впровадити тут також  технологію роботи зі склом – виробництво акваріумів», – каже інвестор, наголошуючи, що всі матеріали та сировину (деревину, поролон, залізо, пакувальний матеріал тощо)  підприємство закуповує в Україні.




Майбутня фабрика на вулиці Промисловій будуватиметься українськими працівниками за європейськими технологіями. Обладнання для фабрики вже закуплено і будівництво хочуть розпочати в жовтні. Заплановані інвестиції – 10 млн євро.

Варто додати, що фабрика Ferplast вже багато років працює на Богунії і забезпечує роботою близько 200 житомирян.
 

Фото: ЖМР
Поділитись

Новини по темі: