29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Обкрадали термінали і магазини: поліція повідомила підозру банді злочинців

Обкрадали термінали і магазини: поліція повідомила підозру банді злочинців

  • 26 березня, 2021 13:18
Слідчі житомирської поліції оголосили підозри організованій групі злочинців, що займалися крадіжками грошей з терміналів самообслуговування та цигарок і алкоголю у магазинах на півночі області. 
 

"Діяльність угрупування поліцейські викрили та припинили у жовтні минулого року відразу після вчинення ними чергової крадіжки у с. Заріччі Овруцького району. Як було встановлено у ході досудового розслідування, до кожного злочину чоловіки ретельно готувались. Перевіряли наявність у магазинах камер відеоспостереження, охоронних засобів, у тому числі сигнального сповіщення про проникнення тощо. Передбачали можливі шляхи утечі та найбільш вдалі місця для спостереження за навколишньою обстановкою, аби уникнути викриття", – інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області.




Організатором групи став 26-річний житель м. Коростеня, який залучив до злочинної діяльності трьох товаришів, віком від 20 до 30 років.

Зібравши докази злочинної діяльності та отримавши результати відповідних експертних досліджень, слідчі поліції оголосили членам угрупування підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, а саме: таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у приміщення, учинене повторно, організованою групою.

Учасникам банди загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.
Поділитись

Новини по темі: