29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Смертельна ДТП під Житомиром: поліція шукає свідків аварії, що забрала два життя

Смертельна ДТП під Житомиром: поліція шукає свідків аварії, що забрала два життя

  • 17 березня, 2021 10:04
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 12 березня на автодорозі Виступовичі – Могилів-Подільський під Житомиром, загинули двоє людей та ще двоє отримали травми. Поліцейські шукають свідків та очевидців події.

"12 березня близько 19.45 на 171 км автодороги Виступовичі – Могилів-Подільський, неподалік с. Оліївки, сталося зіткнення автомобілів Skoda Oktavia та Mersedes Vito", – повідомили "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіції Житомирської області.

Унаслідок ДТП двоє людей загинули. Ще двоє, серед яких і 12-річна дитина, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до лікарень.

Нині поліція встановлює всі обставини події і розшукує очевидців ДТП.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію 102", – закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: