26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Стадіон «Полісся» може бути введений в експлуатацію 26 березня. Він на реконструкції вже 15 років

Стадіон «Полісся» може бути введений в експлуатацію 26 березня. Він на реконструкції вже 15 років

  • 12 березня, 2021 7:52
Житомирська облдержадміністрація подала документи до державної архітектурно-будівельної інспекції для введення в експлуатацію центрального стадіону "Полісся" в Житомирі. Про це розповів голова ОДА Віталій Бунечко.

"4 березня було отримано позитивний експертний висновок і документи було направлено до ДАБІ. Вчора (9 березня) я мав розмову з очільником ДАБІ Сергієм Володимировичем Галіциним та попросив максимального сприяння в отриманні позитивного висновку інспекції. Це дасть нам можливість 26 березня зіграти перший домашній матч на стадіоні "Полісся".

На стадіоні проводяться додаткові роботи і виправляються недоліки, на які нам вказала Українська асоціація футболу. Тобто, встановлюється відеонагляд, підключаються електромережі, будівельні роботи в принципі закінчені, виправляються помилки попередніх черг.

Вчора я мав розмову з міським головою Сергієм Івановичем Сухомлиним і наразі на стадіоні також оновлюються роздягальні, замовлено лави запасних для футбольних команд, роботи ведуться, роботи не припиняються. Маємо величезну надію, що ДАБІ дасть нам позитивний висновок, зауваження УАФ будуть усунені і ми зможемо проводити домашні матчі на стадіоні "Полісся", - цитує голову ОДА "Спортивний Житомир".

Нагадаємо, реконструкція центрального стадіону "Полісся" триває вже 15 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році. Відтоді це "будівництво довжиною у вічність" пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко – дев’ятий.

Стадіон «Полісся» може бути введений в експлуатацію
Поділитись

Новини по темі: