19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі спіймали любителів безкоштовного шопінгу: крали одяг і побутову хімію

У Житомирі спіймали любителів безкоштовного шопінгу: крали одяг і побутову хімію

  • 2 березня, 2021 9:54
У Житомирі правоохоронці викрили двох чоловіків у скоєнні крадіжок з магазинів. Один з них таким чином оновлював свій гардероб, а інший, окрім одягу, «полював» ще й на побутову хімію.

«Днями до Житомирського районного управління поліції  звернулася представник адміністрації одного з місцевих магазинів та повідомила, що невідомий чоловік викрав з торговельного залу чоловічий одяг. Переглянувши записи камер відеоспостереження, дільничні інспектори поліції впізнали незнайомця. Ним виявився 28-річний містянин», – повідомили «Журналу Житомира» в ГУ Нацполіції Житомирщини.

Поліцейські встановили, що чоловік, гуляючи поміж рядами висмикував окремий одяг, зривав з нього етикетки та ховав у рюкзак. Після цього він безперешкодно вийшов з магазина, залишивши власників без товару на суму близько 2300 гривень.

Також минулого тижня після скоєння крадіжки побутової хімії був затриманий 27-річний житомирянин. З’ясувалося, що з початку року він здійснив близько десяти крадіжок. Крав все, що потрапляло під руку: від зубних щіток до верхнього одягу. 

Загалом крадій спричинив власникам магазинів матеріального збитку на суму близько 5 тисяч гривень.

«Наразі слідчі Житомирського районного управління поліції повідомили двом викритим молодикам про підозру у скоєнні вказаних крадіжок. Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за таємне викрадення чужого майна передбачено покарання від штрафу і до позбавлення волі терміном до 3 років. Якщо ж подібні дії вчинялись повторно, термін позбавлення волі може сягнути 5 років», – зазначили правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: