24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У 8 лікарнях Житомирщини зайняті більше половини COVID-ліжок

  • 1 березня, 2021 14:25
У місті Новоград-Волинський Житомирської області дещо розвантажили лікарню, де нещодавно хворими на коронавірус були зайняті майже усі ліжка. Про це 1 березня йшла мова на онлайн-брифінгу Житомирської ОДА.

Також стало відомо, в яких лікувальних закладах заповненість ліжок складає понад 50%.
 

"На сьогодні маємо завантаженість ліжок по Житомирській області – майже 36%. Ситуація повністю контрольована. Ми змінюємо маршрути, разом з тим більше 50% заповненості ліжок наразі маємо у Новограді-Волинському, Бердичеві, Малині, Андрушівці, Чуднові, Баранівці, Житомирській райлікарні в Станишівці і в Лікарні №1 м Житомира. На сьогоднішній день ми розвантажили Новоград-Волинську лікарню, якщо там доходило до 97% заповненість ліжок, то зараз ми ввели додаткових 15 ліжок, по друге, розвантажили лікарню, змінивши маршрути, в тому числі забираємо частину хворих на Житомир. Таким чином, сьогодні маємо завантаженість Новоград-Волинської лікарні – 69,8, тобто майже 70%", – розповів голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.


Нагадаємо, у Житомирській області спостерігається загрозлива динаміка щодо захворюваності на COVID-19: протягом 7 днів кількість активних хворих збільшилась майже на 50%

У зв'язку з цим з 3 березня Житомирська область опиниться у "червоній" зоні карантину.
Поділитись

Новини по темі: