19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мер Житомира і депутати їздили в Дніпро переймати досвід. ФОТО

Мер Житомира і депутати їздили в Дніпро переймати досвід. ФОТО

  • 8 лютого, 2021 14:14
Міський голова Житомира та депутати міської ради кілька днів тому їздили в місто Дніпро переймати досвід. Про це 8 лютого Сергій Сухомлин повідомив на сторінці у Facebook.
 

"Відпрацювали весь день. В Дніпрі є на що подивитись та що взяти за приклад. Відвідали ситуаційний центр. Пріоритет – безпека громадян та надшвидка реакція на кризові ситуації – те, що нас вразило. В Житомирі ми теж поступово розбудовуємо ситуаційний центр. Аби уникнути помилок у цьому процесі – краще перейняти хороший досвід та імплементувати його в нашому місті. Немаловажливим є і кризовий центр для жінок із дітьми, які потрапили в скрутне становище, потерпають від домашнього насилля. Робота йде на допомогу та на попередження таких ситуацій. Відкрити такий у нас необхідно та можливо (бюджет на його створення та утримання відносно невеликий, навіть за житомирський мірками)", – розповів мер міста.




У Дніпрі Сухомлина вразив планетарій та набережна.



"Дніпровський Планетарій – безсумніву приклад для впровадження у своєму місті: сучасні програми з астрономії та космонавтики, експозиція з наукових експонатів ... Свідомість людей певним чином змінює й зовнішній вигляд вулиць, зокрема пішохідних. Такі набережні як в Дніпрі є не в кожному європейському місті", – додав міський голова Житомира.

Також під час візити делегація з Житомира ознайомилася з організацію паркування в місті.

Як повідомляв "Журнал Житомира", влітку 2021 року в Житомирі з'являться платні парковки.

Поділитись

Новини по темі: