19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі спіймали крадійку, яка винесла з супермаркету товарів на 7000 гривень

У Житомирі спіймали крадійку, яка винесла з супермаркету товарів на 7000 гривень

  • 4 лютого, 2021 11:39
У Житомирі правоохоронці викрили жінку та чоловіка, які упродовж січня викрадали продукти та господарські товари з супермаркетів міста. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.
 

"До поліції звернулись представники адміністрації одного з супермаркетів міста з повідомленням про низку крадіжок майна. За словами заявників, під час перегляду записів камер відеонагляду, вони помітили жінку, яка систематично бере товари з полиць, ховає їх під одяг та виходить з торгівельного залу, не розрахувавшись", – інформує поліція.


Крадійкою виявилася 47-річна житомирянка. Правоохоронці з’ясували, що жінка таким чином лише упродовж січня 6 разів ходила на "закупи".  Загальна сума неоплачених нею товарів склала близько 7 тисяч гривень.

Тим же способом скористався і 29-річний житель Житомира. Його закупи вартували супермаркету 500 гривень.
 

"Молодику вдалося пройти повз каси, не оплативши товар, а його відсутність персонал помітив пізніше. Дільничні офіцери поліції під час перегляду записів відеоспостереження упізнали чоловіка, оскільки раніше він неодноразово був судимий за майнові злочини", – додали у поліції.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: