28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині шахраї під виглядом податківців вимагають гроші від підприємців

На Житомирщині шахраї під виглядом податківців вимагають гроші від підприємців

  • 18 січня, 2021 16:43
У Житомирській області активізувались шахраї, які телефонують до підприємців, представляються податківцями та вимагають фінансову допомогу. Про це 18 січня повідомила Державна податкова служба в Житомирській області.
 

"Шахраї телефонують до приватних підприємців з номерів телефонів (099) 456-21-82, (095) 073-10-32, представившись посадовими особами Головного управління ДПС у Житомирській області, та вимагають від імені керівництва фінансову допомогу", – йдеться у повідомленні.


Зазначається, що службові особи Головного управління ДПС у Житомирській області, його територіальних органів жодних вказівок збирати грошові кошти від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть.

Громадян закликають "не вестися" на провокації і в жодному разі не перераховувати гроші.

"У разі виявлення фактів шахрайських дій, намагайтесь зібрати всю можливу інформацію (прізвище, ім’я, номери телефонів, номери карткових рахунків) та негайно повідомити Головне управління ДПС у Житомирській області  - відділ з питань запобігання та виявлення корупції за номером телефону (0412) 418-004, Національну поліцію за номером телефону 102, або ж зателефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України "Пульс" за номером телефону 0 800 501 007, напрям 4", – інформують податківці.

Поділитись

Новини по темі: