19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Що ви покажете Маску?» В Житомирі чиновники перейнялися можливим візитом мільярдера. ВІДЕО

«Що ви покажете Маску?» В Житомирі чиновники перейнялися можливим візитом мільярдера. ВІДЕО

  • 16 січня, 2021 12:53
Запрошення Володимиром Зеленським засновника SpaceX Ілона Маска в музей космонавтики імені Корольова в Житомирі, стало предметом обговорення на засіданні комісії з гуманітарних питань Житомирської обласної ради.

Основною темою зібрання була підготовка до святкування 150-річчя від дня народження Лесі Українки, проте питання про можливий приїзд Маска в Житомир не залишився в стороні, передає Житомир інфо.

Глава комісії Олександр Савченко задався питанням, що ж можна показати в місті, крім музею.
 

"Президент запросив Ілона Маска на 12 квітня (День космонавтики). Що ви покажете Ілону Маску в Житомирі? Не в музеї (космонавтики), а в Житомирі. Людина ж, напевне, освічена, людина 23-го століття, він живе вже своїми мірками, що, він буде тільки в музеї ходити? Тим більше, що все те, що зроблене радянською космонавтикою, вкрадене, як правило, в Америці, ви ж пам’ятаєте процес, коли осудили десятки розвідників. Я не применшую заслуги Корольова, який це все правильно освоїв і в нього були свої ідеї, як і в Ціолковського. Тому він (Ілон Маск) подивиться на це все – його це не цікавить, його цікавить перспектива", – поцікавився чиновник.


Нагадаємо, 12 січня, в день народження основоположника практичної космонавтики Сергія Павловича Корольова, Зеленський запросив Ілона Маска в Житомир.
 
Поділитись

Новини по темі: