28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На ранкову електричку до Києва можна буде дістатися тролейбусом: ТТУ відкоригує графіки

На ранкову електричку до Києва можна буде дістатися тролейбусом: ТТУ відкоригує графіки

  • 23 грудня, 2020 16:16
У Житомирі відкоригують графіки руху тролейбусів, аби ті встигали довезти і забрати людей з електрички Житомир-Київ. Про це 23 грудня в коментарі "Суспільне" розповів начальник управління та зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.

За словами Підпокровного, наразі доїхати на електричку є чим, але не з усіх районів Житомира.
 

"Зранку до електрички "Житомир-Київ", яка відправляється о 05.10 ранку, у нас доїжджає тролейбус №4 та №3. Тобто, можна уже з Богунії, з центру, з Крошні дістатися до вокзалу у той час. Зараз ТТУ працює над графіками інших маршрутів, щоб і з інших районів, там, де в нас ходять тролейбуси, можна було зранку дістатися до електрички. Така сама ситуація і у вечірній час прибуття електрички на 22.19 – у нас на 22.30 заплановані тролейбуси, щоб уже забрати людей з електрички. Тому під'їзд є, але поки не з усіх районів. Також ми працюємо зараз і по іншим автобусам і маршруткам, які курсують через залізничний вокзал, щоб спланувати ранішні виїзди. Ну, і по тролейбусу №15 також маємо розробити нові графіки – він починатиме працювати так, щоб на 5 годину ранку бути вже в районі залізничного вокзалу", – зазначив начальник управління.


Костянтин Підпокровний додав, що відкоригувати графіки планують до завершення поточного тижня, після чого їх подадуть на погодження.

Як повідомляв "Журнал Житомира", з 23 грудня відновив свій рух електропоїзд за маршрутом Київ-Житомир-Київ.
Поділитись

Новини по темі: