28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Приїхали в місто за легкою наживою: у Житомирі затримали двох молодих грабіжників

Приїхали в місто за легкою наживою: у Житомирі затримали двох молодих грабіжників

  • 30 листопада, 2020 13:54
У Житомирі правоохоронці затримали 19-річних хлопців, які протягом одного вечора пограбували двох житомирян. Події розгортались 29 листопада на околиці міста.

"Близько 22.30 на спецлінію "102" зателефонував 17-річний хлопець. Він повідомив, що на одній з вулиць на околиці Житомира до нього підійшли двоє невідомих чоловіків, ударили та відібрали особисті речі. Одразу потому зловмисники зникли у неосвітлених провулках. Хлопець зміг коротко описати своїх кривдників і у чому вони були одягнені", – розповіли "ЖЖ" у поліції області.

Відомості про подію та орієнтування з прикметами двох чоловіків отримали усі наряди поліції, які працювали на вулицях. За квартал до місця події спецпризначені помітили двох схожих за описом молодиків. Поліцейські зупинили перехожих, як з’ясувалося, 19-річних жителів м. Коростишева та Романівського району. Під час поверхневого огляду у них, серед іншого, виявили речі заявника.

Згодом, уже у Житомирському відділі поліції, куди правоохоронці доставили обох для проведення процесуальних дій, виявилось, що затримані причетні до ще одного аналогічного правопорушення. Цього ж вечора у тому ж мікрорайоні міста вони побили та обібрали 18-річного парубка, який з тілесними ушкодженнями звернувся до медичного закладу.
 

"Вони ніде не працюють і не навчаються. Один із них раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Попередньо відомо, що хлопці приїхали у Житомир не просто до знайомих, а у пошуках легкої наживи", - розповів т.в.о. начальника Житомирського ВП ГУНП Сергій Синявський.


Поліцейські перевіряють молодиків на причетність до інших подібних випадків. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: