28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області 4 години гасили масштабну пожежу на підприємстві. ФОТО

У Житомирській області 4 години гасили масштабну пожежу на підприємстві. ФОТО

  • 23 листопада, 2020 8:55
В місті Овруч на території деревообробного підприємства сталася пожежа. Рятувальники майже 4 години гасили будівлю і здійснили 15 заборів води. Про це йдеться на сайті Управління ДСНС в Житомирській області.
 

"21 листопада о 22:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховій будівлі на території деревообробного приватного підприємства у м. Овруч. Про це сповістив випадковий перехожий, який повертався додому і побачив яскраву заграву. По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що полум’ям охоплено дах будівлі площею 1000 кв. м., всередині якого знаходилися приміщення зі станками для заточування, роздягальні, кімнати відпочинку, серверної та іншого призначення", – інформує ДСНС.




О 23:25 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:30 – повністю ліквідувати. 
 

"Пожежною технікою було здійснено 15 заборів води з вододжерела, розташованого близько 1,5 км від місця пожежі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучено 12 чоловік особового складу на трьох пожежних автомобілях", – зазначають рятувальники.




Вогонь устиг знищити покрівлю та перекриття по всій площі будівлі, а також обладнання всередині. У той же час рятувальники не допустили перекидання полум'я на готову дерев’яну продукцію та на сусідню будівлю.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. 

Поділитись

Новини по темі: