28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Швидко, але неякісно: після капремонту на Київській усуватимуть недоліки. ФОТО

Швидко, але неякісно: після капремонту на Київській усуватимуть недоліки. ФОТО

  • 10 листопада, 2020 10:10
У Житомирі підрядник завершив основні ремонтні роботи на вулиці Київській. Капремонт провели раніше встановлених термінів, втім, на деяких ділянках дороги роботи виконані неякісно.

10 листопада представники підрядної організації планують зустрітись із замовником робіт – департаментом регіонального розвитку Житомирської ОДА, повідомляє видання Житомир інфо.
 

«Ряд недоліків, які виявив технічний нагляд, будуть обговорювати завтра (10 листопада, - ред.). Одні із них – це просадка люків в окремих місцях, невеликий відсоток нерівностей. І перехрестя Київської та вулиці Покровської. Завтра підрядна організація, яка виконувала роботи, повинна з замовником вирішити, яким чином ми будемо далі рухатись. По термінах вони вклались, і будемо чекати прийняття робіт», – каже заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.




Поки на Київській не планують наносити дорожню розмітку, бо спочатку потрібно прийняти роботи. Але після нанесення розмітки на відремонтованій ділянці вулиці з’являться велосмуги.

Підрядна організація також повинна відмити сліди бітуму, який залишився на тротуарній плитці в центрі Житомира.


 

«По всіх недоліках ми спілкуємось напряму з департаментом регіонального розвитку і директором Хоменко Інною Вікторівною. І щодо бітуму, який рознісся перед нанесенням асфальту, то підрядна організація пообіцяла, а я на власні очі бачив, що вони спробували цей бітум відмити. Сьогодні я зустрівся із технаглядом, і на цьому зауваженні додатково було наголошено. І вони пообіцяли найближчим часом всі ці недоліки усунути й відмити з плитки (бітум, – ред.)», – зазначає заступник мера.


Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Київської на ділянці від Соборного майдану до вулиці Небесної сотні проводило ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління». Вартість ремонтних робіт – 21 млн 222 тис. грн.







ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: