25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Представлені відеороботи переможців конкурсу «Житомире! Я люблю тебе»

Представлені відеороботи переможців конкурсу «Житомире! Я люблю тебе»

  • 7 жовтня, 2020 15:35
У Житомирі представили дві відеороботи, що перемогли у конкурсі «Житомире! Я люблю тебе». Конкурс проводиться задля формування позитивного іміджу нашого міста.

Цього року переможців було двоє: ролик «Обличчя твого міста» Валерії Гончаренко та Наталії Клиновської та «Мій Житомир-Main Stage!» Володимира Вербельчука.

«Ми всі - актори в цьому житті, і на цих житомирських локаціях проживаємо своє життя: зустрічаємося, ходимо на побачення, проводимо сімейний відпочинок в парку, і саме місто - це наша сцена, а вистава  називається «Життя», - каже Володимир Вербельчук.  

Мій Житомир-Main Stage!


Питання сприйняття нашого міста, його привабливість, багатогранність та туристичні можливості розкриваються у відеофільмі «Обличчя твого міста» з використанням незвичного для відеомистецтва  художнього засобу хуманізації.

Обличчя твого міста


Автори зазначають, що робота над проєктами тривала близько місяця.

Нагадаємо, що переможців конкурсу на кращий сценарій відеоробіт «Житомире, я люблю тебе» було визначено конкурсною комісією у червні цього року. Призовий фонд конкурсу - 75 тис. грн - було розділено між переможцями.

Поділитись

Новини по темі: