26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомирська ОДА переходить на онлайн-режим роботи: занадто багато хворих на COVID-19

Житомирська ОДА переходить на онлайн-режим роботи: занадто багато хворих на COVID-19

  • 5 жовтня, 2020 11:45
Житомирська обласна державна адміністрація переходить на онлайн-режим роботи через велику кількість хворих на коронавірус. Про це сьогодні, 5 жовтня, під час онлайн-брифінгу заявив заступник голови ОДА Віктор Градівський.

За його словами, хворіють керівники структурних підрозділів, начальники відділів та спеціалісти.
 

"У нас на жаль стрімко погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19. За останні 5 днів у нас немає меншої кількості захворівших, ніж 165 чоловік ... В обласній державній адміністрації теж є значна кількість захворівших, продовжує хворіти заступник голови адміністрації Рогова Віра Борисівна. Хворіють керівники структурних підрозділів, начальники відділів, спеціалісти. Ми дуже просимо у зв'язку з цим, розуміння від всіх наших жителів, які звертаються до обласної державної адміністрації, але з сьогоднішнього дня ми максимально переходимо в онлайн-режим, в тому числі це стосується роботи всередині обласної державної адміністрації. Ми мінімізуємо кількість контактів, просимо жителів нашої області робити все теж саме не тільки в роботі і в спілкуванні з обласною державною адміністрацією, але і під час відвідування інших державних органів, або місць скупчення людей", – сказав Віктор Градівський.


За минулу добу на Житомирщині зареєстровано 186 нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, помер 121 житель області.

 
Поділитись

Новини по темі: