28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • COVID-19 серед влади: заступниця голови Житомирської ОДА підчепила вірус, а голова облради видужав

COVID-19 серед влади: заступниця голови Житомирської ОДА підчепила вірус, а голова облради видужав

  • 28 вересня, 2020 12:46
У заступниці голови Житомирської ОДА Віри Рогової діагностували коронавірус. Наразі вона перебуває у лікарні, стан здоров’я середньої важкості. Про це під час онлайн-брифінгу 28 вересня повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
 

«Хочу повідомити, що на коронавірус захворіла моя заступниця Рогова Віра Борисівна. Знаходиться на стаціонарному лікуванні, її стан середньої важкості. Сьогодні всі, хто контактував, здали ПЛР-тести. Результати будуть сьогодні і тоді будемо далі вибудовувати роботу керівництва обласної державної адміністрації та підрозділів, які безпосередньо курувала Віра Борисівна», – зазначив Бунечко.



Також стало відомо, що голова обласної ради Володимир Ширма одужав від COVID-19 і вже повернувся на роботу.
 

«Сьогодні (27 вересня, – ред.) з дружиною, на 15 день хвороби, здали тести на covid-19. Тести негативні. Завтра до роботи. Дякую сім’ї, друзям, лікарям за підтримку та лікування. І хочу нагадати усім, бережіть себе та своїх рідних. Все дуже серйозно», – повідомив Ширма на Facebook-сторінці.


Станом на сьогодні в Житомирській області зберігається висока захворюваність на коронавірусну інфекцію — 113 осіб на 100 тис. населення. На стаціонарному лікуванні з діагнозом COVID-19 знаходяться 337 пацієнтів. 9 пацієнтів перебувають на штучній вентиляції легень, 48 – на кисневій підтримці.
Поділитись

Новини по темі: