29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • На території компанії «Рудь» відбулася виїзна нарада щодо стимулювання експорту Житомирщини

На території компанії «Рудь» відбулася виїзна нарада щодо стимулювання експорту Житомирщини

  • 2 жовтня, 2020 14:53

30 вересня заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Олександр Романішин відвідав Житомирщину із робочою поїздкою щодо питань програми Уряду про стимулювання експорту. 

У ході цієї поїздки Олександр Романішин провів виїзну нараду на території підприємства АТ «Житомирський маслозавод» — компанії «Рудь», що є одним із найбільших експортерів України в галузі морозива і заморожених продуктів. 

У нараді взяли участь: перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА, голови райдержадміністрацій та ОТГ і представники найбільших підприємств-експортерів Житомирської області. Учасники зустрічі обговорили ряд важливих питань, зокрема трансформацію української зовнішньої торгівлі, стан зовнішньоекономічної діяльності Житомирської області, а також можливості підтримки українських експортерів за допомогою інструментів Експортно-кредитного агентства.

Володимир Федоренко подякував голові правління АТ «Житомирський маслозавод» Петру Рудю за організацію форуму та можливість провести зустріч на території компанії «Рудь». 

До всього — учасники наради ознайомилися з виробничим процесом «Житомирського маслозаводу» — одного з найбільших підприємств Житомирської області, яке щорічно динамічно збільшує свої експортні поставки і вже співпрацює з понад 30-ма країнами світу. Це — результат кропіткої роботи всіх працівників компанії, які злагоджено працюють задля популяризації української продукції за кордоном і подальшого розвитку українського експорту в цілому.



Поділитись

Новини по темі: