19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі впіймали студента-наркодилера: нові партії «товару» він отримував поштою. ФОТО

У Житомирі впіймали студента-наркодилера: нові партії «товару» він отримував поштою. ФОТО

  • 18 вересня, 2020 16:45
У Житомирі 17 вересня правоохоронці затримали 21-річного студента, що займався продажем наркотиків. Нові партії товару наркодилер отримував поштою. Про це "Журналу Житомира" розповіли у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.
 

"Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю Житомирщини ДБН НПУ спільно з рівненськими колегами вилучили у 21-річного жителя обласного центру наркотичні засоби та психотропні речовини, щойно отримані в одному з відділень сервісу доставки в якості відправлення", – повідомляє ГУНП.


У студента вилучили близько 150 гр порошку, ймовірно, амфетаміну, та понад пів кілограма канабісу.

За інформацією поліції, хлопець був "закладчиком" і забезпечував роботу Telegram-каналу з продажу наркотиків.
 

"Того ж дня за місцем проживання хлопця, в одному з гуртожитків обласного центру, правоохоронці провели невідкладний обшук. Під час слідчих дій поліцейські виявили в кімнаті близько тисячі сліп-пакетів та електронні ваги. За наявною інформацією, студент забезпечував функціонування в Житомирі телеграм-каналу з продажу наркотичних засобів та психотропів, виконуючи роль "закладчика" оптових партій", – зазначають правоохоронці.


Вилучене буде направлене на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За цінами "чорного ринку", його вартість становить близько чверті мільйона гривень.







Поділитись

Новини по темі: