29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У житомирській школі відкрили новий корпус зі спортзалом та комп'ютерним класом. ФОТО

У житомирській школі відкрили новий корпус зі спортзалом та комп'ютерним класом. ФОТО

  • 18 вересня, 2020 15:03
  • 1
Учні житомирської школи №10 відтепер вчитимуться в оновленому закладі. Тут створили комфортні умови не тільки для навчання, а й занять спортом та відпочинку дітей.

До існуючої будівлі школи прибудували новий двоповерховий корпус. На першому поверсі розміщені спортивна зала, кабінети вчителя фізичного виховання, медичного обслуговування, санвузли для учнів та вчителів, душові, роздягальні, приміщення для зберігання інвентаря.

Навчальний комп’ютерний клас, медіатека, тренажери, санвузол для дітей та ін. – на другому.

Учні школи радіють оновленням у закладі. Мовляв, незручно було, коли в актовій залі проходять репетиція  та урок фізкультури. 
 

"Ми так цього очікували! У нашій школі діти надзвичайно спортивні, активні…  Спортзал дуже необхідний був. Медіатека – крута, а комп’ютерний клас – просто супер", – радіє Анастасія Климчук, учениця школи.


За інформацією управління капітального будівництва Житомирської міської ради, загальна вартість проєкту становить близько 16 млн грн.























ФОТО: Житомирська міська рада
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
21 вересня, 2020 9:32:16

а де соціальна дистанція і масковий режим. що діти, що чиновники - юрбою і без масок. ні їй бо, дитячий садок. вони б ще цілувались, як Брєжнєв <br /> цікаво, чому це захворюваність пре вгору?