19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» обіграв столичну «Оболонь» і вийшов в 1/16 Кубку України

ФК «Полісся» обіграв столичну «Оболонь» і вийшов в 1/16 Кубку України

  • 17 вересня, 2020 8:57
Житомирський ФК "Полісся" у Києві з мінімальним рахунком обіграв ФК "Оболонь" і пройшов у наступний раунд Кубка України.

Як повідомляє Sportarena, "Полісся" виставило на матч експериментальний склад, де дало пограти ряду новачків, а й випустили на вістрі атаки з капітанською пов’язкою Галенко, який на зорі кар’єри пограв в структурі Оболоні, а в запасі притримало Шевченка – ще недавно основного лівого захисника киян.

Вже на початку гри "Полісся" дуже серйозно перевірило "Оболонь" на стійкість. Власюк, здавалося, безнадійно програв позицію Майданевичу у самої лицьової, але захисник господарів не зміг винести м’яч, так що змушений був валити суперника. Галенко, якого ми вже згадували, і бив щось не безнадійно, але воротар Литвиненко витягнувся в струнку і парирував досить складний м’яч!

Втім, на початку другого тайму Ярослав змусив знову про себе говорити. Подача кутового гостям не вдалася, але все той же Власюк на лівому фланзі підібрав м’яч, хвацько прибрав на замаху суперника і навісив, а високий Галенко якісно зіграв в чужому воротарському, головою відправивши м’яч у сітку – 0:1. 


Кияни намагалися зрівняти рахунок, траплялися атаки, коли м’яч метався штрафним майданчиком суперників. Але, чесно кажучи, так і не награли на відіграш. Матч завершився перемогою житомирян.
 

"Оболонь" (Київ) – "Полісся" (Житомир) – 0:1
Гол: Галенко, 49


"Полісся" (стартовий склад): Яшков, Бринько, Швець, Прокопчук, Власюк, Повалій, Чернецький, Гавриленко, Тимошенко, Понеділок, Галенко ©. Запасні: Маханьков, Жук, Шевченко, Притиковський, Даудов, Семчук, Савошко, Галенко. Головний тренер: Сергій Шищенко.
Поділитись

Новини по темі: