28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У кар'єрі на Житомирщині виявили труп зв'язаного чоловіка: поліція розслідує вбивство

У кар'єрі на Житомирщині виявили труп зв'язаного чоловіка: поліція розслідує вбивство

  • 16 вересня, 2020 10:28
У місті Коростень в одному з кар'єрів виявили тіло невідомого чоловіка – воно було зв'язане і замотане у ряднину. Поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство).

Як розповідають у поліції, кілька днів тому надійшло анонімне повідомлення про наявність незрозумілого підозрілого пакунку на дні однієї з водойм, розташованих на околиці Коростеня. Для його перевірки  правоохоронці заручились допомогою працівників міської рятувальної станції.
 

"Водолази виявили та підняли на берег замотане у ряднину та зв’язане тіло чоловіка. Нині ми працюємо над встановленням його особи. За попереднім висновком фахівців, труп пролежав у воді близько тижня", - розповів начальник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко. 


У рамках досудового розслідування призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка. Також тривають заходи із встановлення його особи. На вигляді чоловікові 40-50 років, зріст 187 см, волосся русяве, коротке.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо події (мікрорайон Пашини м. Коростеня) або особи загиблого, повідомте про це за номером "102" або зверніться безпосередньо до Коростенського відділу поліції", – закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: