20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Катували людей і транслювали на Youtube: суд взяв під варту блогерів з Бердичева

Катували людей і транслювали на Youtube: суд взяв під варту блогерів з Бердичева

  • 14 вересня, 2020 9:34
Поліція розшукала, а суд взяв під варту блогерів з Бердичева, які викрали чоловіка і декілька днів катували його, транслювавши це на Youtube.

Як повідомляв "Журнал Житомира", ще у травні до поліції звернулась бердичівлянка із повідомленням про безвісне зникнення 28-річного сина. Згодом чоловіка поліцейські виявили в одному з помешкань у Бердичеві, звідки троє місцевих жителів вели онлайн трансляцію знущань над ним.
 

"Тоді за вказаним фактом цим трьом особам було повідомлено про незаконне позбавлення волі людини (ч.2 ст. 146 ККУ). Однак жоден з них на засідання суду, де розглядалось клопотання про обрання їм запобіжного заходу, не з’явився, а відтак потому було винесено ухвалу про примусовий привід чоловіків", - розповів начальник Бердичівського ВП Олег Мельничук.




Вказаних громадян було оголошено у розшук. Затримали їх 9 вересня у місті Кременчук Полтавської області.

Днями у Бердичівському районному суді тривав розгляд питання про обрання запобіжного заходу. Врешті суд визначив усім трьом тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті 146 (ч.2) Кримінального кодексу України передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: