29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Свавілля на Житомирщині: блогер викрав чоловіка і декілька днів катував його в прямому ефірі

Свавілля на Житомирщині: блогер викрав чоловіка і декілька днів катував його в прямому ефірі

  • 1 червня, 2020 9:51
У Бердичеві злочинна банда обманом заманила в квартиру чоловіка, після чого кілька днів піддавала катуванню. Знущання записувалися на відео і транслювалися в прямому ефірі в інтернеті.

Про це «Журналу Житомира» повідомили у поліції Житомирської області.
 

«25 травня до поліції звернулась бердичівлянка із повідомленням про безвісне зникнення її 28-річного сина. За словами жінки, кілька днів тому він пішов з дому та не повернувся. У ході першочергових заходів поліцейські опитали рідних та знайомих зниклого, опрацювали іншу наявну інформацію. У результаті під час моніторингу мережі Інтернет виявили відеоканал, на якому транслювалися відео знущань з розшукуваного. Попередньо встановлено, що 23 травня на вулиці незнайомець запропонував 28-річному чоловікові додатковий заробіток. Він обманом заманив того до себе у квартиру, де весь цей час разом з іншими особами утримували його в неволі. До того ж періодично знущалися, завдаючи удари різними предметами, знімаючи це на відео та демонструючи в мережі Інтернет», – інформує поліція.


Поліція з'ясувала, звідки велася пряма трансляція, і 30 травня приїхала з обшуком на квартиру. Там молодого жителя Бердичева виявили в непритомному стані, лікарі діагностували у нього черепно-мозкову травму і струс мозку. Також виявлені множинні крововиливи внаслідок побоїв.

Господар квартири - 33-річний бердічевлянін - і двоє його знайомих 38 і 34 років зараз під слідством. Поки їм інкримінують статтю про викрадення людини. Згодом, можливо, додадуться й інші звинувачення.
Поділитись

Новини по темі: