26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • «Крім відмазок, ми Вашої роботи не побачили»: від Бунечка пішов військовий радник

«Крім відмазок, ми Вашої роботи не побачили»: від Бунечка пішов військовий радник

  • 8 вересня, 2020 11:52
Військовий офіцер Сергій Артьомов написав заяву про складання повноважень радника голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка.

Заяву та різке звернення він опублікував 7 вересня у Facebook, передає "Перший Житомирський".
 

"Я, як офіцер ВДВ, не бачу себе у Вас в радниках. Я не знаю, коли Ви попрощаєтесь із чужою для Вас Житомирською областю. Але прийшов час мені, як ветерану АТО, попрощатися із Вами. Я не хочу бути і не буду радником людини, яка обіцяє і не дотримується обіцянок, не тримає слова і плете інтриги, який не поважає людей, які пролили кров", – сказав Артьомов і кинув посвідчення радника на стіл. 


Артьомов критикує Бунечка за відсутність співпраці з військовими області, невирішення питання землі для учасників АТО, "своїх" людей в Геокадастрі.
 

"Що ви зробили за рік?... Крім відмазок, ми Вашої роботи не побачили. Нас потрібно слухати іноді. Ми більше знаємо, що у нас на Житомирщині відбувається. За весь час ми мали дві зустрічі. Після питань по землі ми взагалі перестали спілкуватися. Тільки в ультимативній формі, коли Ви кричали, стукали ногами "я сказав – так буде", – додав Артьомов.


Сергій Артьомов опублікував заяву, де вкінці написав: "Честь маю!".

Поділитись

Новини по темі: