25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Лікарня у Коростені перевантажена хворими на COVID-19

  • 7 вересня, 2020 14:45
Коростенська лікарня перевантажена хворими на коронавірус. Частину пацієнтів направлятимуть до сусідніх районів. Про це 7 вересня під час онлайн-брифінгу розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.
 

"Дійсно, на сьогоднішній день завантаженість 100% у Коростенському районі. Тому змінені маршрути. Пацієнти з Коростенщини, які проживають ближче до Овруча, будуть перенаправлені до Овруцької лікарні, частина – на Малин", - зазначив Микола Суслик.


Він додав, що ОДА звернулося до МОЗ з проханням дозволити включити до переліку закладів, у яких надаватимуть допомогу хворим на коронавірус, ще дві лікарні.

 

"Ми звернулися до керівника по ліквідації наслідків COVID-інфекції, міністра охорони здоров’я Максима Степанова з проханням включити дві лікарні другої хвилі: це Хорошів та міська лікарня №2 міста Житомира до переліку закладів для надання допомоги хворим та пацієнтам з підозрою на COVID-19", - сказав Суслик.


Як повідомляв "Журнал Житомира", раніше в мережі показали фото з чергою швидких під інфекційним відділенням міської лікарні Житомира.
Поділитись

Новини по темі: