19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У кишені знайшли передсмертну записку: з'явилися нові деталі загибелі житомирського курсанта

У кишені знайшли передсмертну записку: з'явилися нові деталі загибелі житомирського курсанта

  • 2 вересня, 2020 15:36
Слідство вважає, що основною версією смерті першокурсника Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова є самогубство через дівчину.

Про повідомив перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Центрального регіону підполковник юстиції Олексій Рихлюк, передає Укрінформ.
 

«Наразі декілька слідчих версій: умисне вбивство, неналежне поводження зі зброєю, а також основною є версія самогубства у зв’язку із тим, що під час огляду місця події у цієї особи знайдено при собі передсмертну записку, яка була адресована на ім’я певної дівчини», - зазначив Рихлюк.


За його словами, 1 вересня близько обіду до військової прокуратури надійшла інформація про загибель на території військового полігону військовослужбовця. На місці події констатували смерть військовослужбовця, 2003 року народження, який був на першому курсі військового інституту.
 

«На даний час в ході досудового розслідування встановлено, що військовослужбовці першого курсу, відповідно до наказу начальника військового інституту, проводили навчально-бойові стрільби і безпосередньо під час проведення стрільб один військовослужбовець відлучився. Протягом десь пів хвилини його не було, а в подальшому знайшли безпритомне тіло. Наразі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 ККУ», - додав Рыхлюк.


Як повідомляв «Журнал Житомира», 1 вересня загинув курсант першого курсу військового інституту Максим Хоровський.
Поділитись

Новини по темі: