29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Футболіст, який виступав в «ЛНР», покинув житомирське «Полісся». ВІДЕО

Футболіст, який виступав в «ЛНР», покинув житомирське «Полісся». ВІДЕО

  • 2 вересня, 2020 8:35
Футболіст житомирського "Полісся" Олексій Лобов покинув команду після протесту ультрас клубу через його участь у чемпіонаті т. з. "ЛНР".

Як заявив директор клубу Володимир Загурський, перед підписанням Лобова вони не знали про його кар'єру на окупованій території.
 

"Лобов виступав останні 4 сезони за "Авангард". Ми його брали в команду на правах оренди, тому він не наш гравець. Зараз він гравець "Колоса". Коли ми його брали, про цю історію не знали, тому що ми вивчаємо історію кожного гравця з відкритих джерел. Якщо відкрити Вікіпедію та інші україномовні сайти – цієї інформації не було. З 2014 по 2017 рік були прогалини. Оскільки він молода людина, йому всього 23 роки, ми цьому не приділили потрібне увагу", – сказав Загурського в коментарі телеканалу СК1.


Загурський від фанатів дізнався, що на російських сайтах і порталах Луганщини зазначено, що цей футболіст грав в 2014-2016-х під егідою так званої "ЛНР".
 

"Для нас ця інформація була як сніг на голову. До нас ніхто не звертався з фанатів, щоб з'ясувати цю ситуацію. Ми з тренером запитали, чи готовий він пояснити, що і як відбувалося, де він грав. Він погодився. Тому підходили і до матчу, і після. Намагався і він пояснити, і позиція тренерського штабу, керівництва. Позицію не прийняли. Вона була однозначною – він тут не повинен грати. Сьогодні ситуація інша. Вчора він приїхав на збір і вирішив не продовжувати кар'єру у нас. Він тепер не гравець нашої команди", – сказав Загурський.


Як повідомляв "Журнал Житомира", 27 серпня на офіційному сайті ФК "Полісся" повідомили про підписання контракту з Олексієм Лобовим. Пізніше стало відомо, що він в 2014-2016 роках грав за клуби з "ЛНР".
Поділитись

Новини по темі: