20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Скандал в житомирському «Поліссі»: клуб підписав футболіста, який раніше грав в чемпіонаті «ЛНР»

Скандал в житомирському «Поліссі»: клуб підписав футболіста, який раніше грав в чемпіонаті «ЛНР»

  • 28 серпня, 2020 12:37
В житомирському ФК "Полісся" скандал – клуб підписав футболіста, який раніше виступав у лізі так званої "Луганської народної республіки". Про це у Facebook повідомляють ультрас "Полісся" White ZT Family.

Мова йде за Олексія Лобова. Інформація про те, що півзахисник став гравцем "Полісся", була розміщена на офіційному сайті клубу 27 серпня.



У White ZT Family зазначають, що Лобов протягом 2014-2016 року грав за клуби з "ЛНР".
 

"Новачок нашої УКРАЇНСЬКОЇ команди "Полісся" - Олексій Лобов (або ж Алєксей Лобов, що грав за алчевську "Сталь"). До нас прийшов з "Краматорська". Але є але... До 2017 року це "підсилення" грало за "гірняк" ровєньки,  "далевець" луганськ та ще за якісь там тіпу клуби (але це все в складі лнрії). Бл@дь, лнр!!!!!!! І це в ті часи, коли українці, зі зброєю в руках, захищають свою країну від сепаратистів та расєянської мерзоти. А зараз він в Україні. Зараз він в нашому місті! Житомир - це місто української військової слави! А такий футболіст - плювок в обличчя житомирянам", – говорять ультрас.





За нашою інформацією, керівництво ФК "Полісся" вже знає про інцидент, але поки його не коментує і Лобов досі залишається в складі житомирян.
Поділитись

Новини по темі: