20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У річці біля Житомира виявили автомобіль з трупом всередині. ВІДЕО

У річці біля Житомира виявили автомобіль з трупом всередині. ВІДЕО

  • 26 серпня, 2020 17:53
У річці поблизу Житомира виявили втоплений автомобіль, а в його салоні – тіло власника. Інцидент стався 26 серпня біля села Пряжів Житомирського района.

Відомо, що чоловік ввечері 25 серпня відпочивав з друзями біля водойми. Згодом він пішов спати до свого авто, а вже зранку його знайшли у водоймі.
 

"До поліції звернулись знайомі загиблого, з якими він разом рибалив та відпочивав на березі водойми. Близько півночі чоловік пішов спати до власного автомобіля, що стояв на пагорбі. Інші - відпочивали у своєму транспортному засобі, розташованому поряд. Уранці вони виявили відсутність товариша і його ВАЗівки та помітили сліди коліс, що вели до річки", – повідомляє ГУ Нацполіції в Житомирській області.

 


Рятувальники дістали транспортний засіб з водойми. У салоні легковика виявили тіло власника, жителя смт Новогуйвинське, 1970 року народження.

Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. У рамках кримінального провадження триває встановлення всіх причин та обставин події.
Поділитись

Новини по темі: