29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Розтрата 1 млн грн: у Житомирі екс-керівнику комунального підприємства вручили підозру

Розтрата 1 млн грн: у Житомирі екс-керівнику комунального підприємства вручили підозру

  • 19 серпня, 2020 17:54
У Житомирі колишнього керівника одного з комунальних підприємств підозрюють у розтраті майже одного мільйона гривень бюджетних коштів. Про це "Журналу Житомира" повідомляє прокуратура Житомирщини.
 

"За даними слідства, керівник підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, під час закупівлі за бюджетні кошти дизельного пального та бензину, неправомірно уклав із приватним підприємцем 7 додаткових угод до основного договору, якими змінено умови постачання товару", – йдеться у повідомленні.


За інформацією прокуратури, у додаткових угодах протиправно збільшено ціну за одиницю товару та зменшено кількість товару.

"Такі неправомірні дії посадовця призвели до розтрати бюджетних коштів на загальну суму 958,4 тис. грн, заподіявши інтересам територіальної громади шкоди у великих розмірах", – повідомляє відомство.

18 серпня колишньому керівнику комунального підприємства повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводить Житомирський відділ поліції.
Поділитись

Новини по темі: