24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Житомирський музично-драматичний театр оголосив про відкриття нового сезону

Житомирський музично-драматичний театр оголосив про відкриття нового сезону

  • 19 серпня, 2020 10:35
Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Кочерги відкриває свої двері для глядачів. 21 та 22 серпня відбудеться довгоочікуване відкриття 77-го театрального сезону.
 

"Попри пандемії й негаразди, театру бути! А це значить, що все у нас з вами буде добре адже колектив театру приймає новий виклик часу і розширює кордони вже існуючого сценічного простору. Для колективу театру це новий виклик, тому що вуличне дійство має свою специфіку, технічні та адміністративні нюанси", – зазначається на сторінці театру у Facebook.


Новий театральний сезон стартує в театрі з рестарту вистави "Дарагой тавариш Б-г" за оповіданням Анатолія Крима "Лист Богу".

Також в прем’єрний тиждень житомирян запрошують відвідати нові сценічні локації: арт-майстерню мисткині Аліни Далініної (по вулиці Лермонтовській), де актори гратимуть ліричну комедію "Зовсім інші" та мистецький дворик театру "під колоритною вербою", де зіграють перлину української класики трагікомедію "Кайдашева сім'я". 

Квитки можна придбати в касі театру, телефон: 47-33-88.

Нагадаємо, Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Кочерги завершив 76-й театральний сезон прем'єрним показом вистави "Дарагой тавариш Б-г". Через карантин прем'єра проходила в закритому режимі.
Поділитись

Новини по темі: