27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На півночі області почали ремонт ще однієї ділянки траси Житомир – Виступовичі

  • 18 серпня, 2020 14:32
У Житомирській області розпочався капітальний ремонт уже сьомої ділянки траси М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, що проходить через місто Овруч. Про це у Facebook інформує Служба автомобільних доріг (САД) у Житомирській області.

На початковому етапі ремонту передбачено виконати демонтаж старого дорожнього покриття, зрізання чагарнику, перевлаштування мереж зв'язку та земляні роботи.
 

"Дорожній одяг в місті матиме 3 шари: шар основи з щебенево-піщаної суміші, крупнозерниста асфальтобетонна суміш та щебенево-мастиковий асфальтобетон. Всі шари будуть з’єднані бітумною емульсією та проармовані", – повідомляє САД.


Після проведення робіт також буде влаштовано водовідведення, укріплення укосів насипу. Примикання, майданчики для відстою великовагових транспортних засобів та зупинові майданчики також будуть мати нове дорожнє покриття. 



"Крім того, проектом також передбачено влаштування бар’єрного та перильного огороджень, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки холодним пластиком", – додає служба автодоріг.

Капітальний ремонт 4 км траси на ділянці км 46+483 – км 50+483 коштуватиме 90,48 мільйонів гривень. Підрядна організація – ПП "Автомагістраль".

Нагадаємо, в Овруцькому районі Житомирської області розпочато ремонтні роботи на автомобільній дорозі М-21. На ремонт 19 км витратять 510 млн 498 тис. грн.
Поділитись

Новини по темі: