19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Суд оштрафував 9 депутатів, які невчасно подали декларації

Суд оштрафував 9 депутатів, які невчасно подали декларації

  • 6 серпня, 2020 8:58
У Житомирській області 9 депутатів Словечанської сільської ради оштрафовано за несвоєчасно подані декларації без поважних причин. Про це "Журналу Житомира" повідомили у прокуратурі Житомирщини.
 

"Установлено, що депутати сільської ради, будучи, відповідно до Закону України "Про запобігання корупції", суб’єктами відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, порушили вимоги ч. 1 ст. 45 зазначеного Закону. Зокрема, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік, без поважних причин, подали після встановленого законом терміну – 1.06.2020", – інформує відомство.


Постановами Овруцького районного суду 9 осіб визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та застосовано до них стягнення у виді штрафу на загальну суму 7650 гривень.

Серед депутатів, притягнутих до адміністративної відповідальності: посадові особи державних установ, зокрема, директор однієї із загальноосвітніх шкіл району, головний лікар комунальної лікарні, фельдшер, провідний економіст лісового підприємства, лісничий одного із лісгоспів, начальник одного із відділень зв’язку, інженер товариства з обмеженою відповідальністю, майстер приватного підприємства.
Поділитись

Новини по темі: