28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області за місяць зникло 28 дітей: всіх знайшли і повернули батькам

У Житомирській області за місяць зникло 28 дітей: всіх знайшли і повернули батькам

  • 29 липня, 2020 13:55
У липні до підрозділів поліції Житомирської області надійшли 28 повідомлень про зникнення неповнолітніх. Усі діти були розшукані та повернуті батькам. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції області.
 

"У Бердичеві бабуся не помітила, куди втекла її 2-річна онука. Дівчинка гралась на подвір’ї і, поки її доглядальниця на хвилинку відволіклась, щезла з поля її зору. Про ситуацію жінка одразу ж повідомила поліцейських. На щастя, уже за чверть години маленька непосида знайшлась за будинком. У Попільнянському районі 10-річний хлопчик заховався на території однієї з сільськогосподарських ферм, чим неабияк наполохав рідних. На щастя, з хлопчиком нічого лихого не сталось і його швидко відшукали", – розповіли правоохоронці.


Також повідомлення про зникнення неповнолітніх минулого тижня надходили з Баранівського, Романівського та Ємільчинського районів. 

Загалом з початку року поліцейські повернули додому 252 дитини.
 

"У поточному році працівники поліції встановили місце перебування 252 дітей і підлітків. Ця кількість більша за минулорічну (у 2019 - 244). Однак у липні до підрозділів поліції надійшли 28 повідомлень про зникнення неповнолітніх. Усі вони уже розшукані. На противагу, у липні минулого року ми працювали над пошуками 45 дітей і підлітків", - повідомила керівниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук. 


Поліцейські наголошують: дуже важливо, щоб батьки чи родичі зниклих звертались до поліції одразу ж. Оперативність отримання такого повідомлення дозволяє залучати до пошуків дитини серед основних і додаткові сили, у тому числі, і технічні засоби. Такий комплекс у рази підвищує шанси швидкого встановлення місця перебування розшукуваного.
Поділитись

Новини по темі: