26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області невідомі облили фарбою приймальню нардепа від «Слуги народу»

У Житомирській області невідомі облили фарбою приймальню нардепа від «Слуги народу»

  • 28 липня, 2020 16:10
У місті Новоград-Волинський невідомі облили фарбою та залишили напис на приміщенні громадської приймальні народного депутата. Про подію 28 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.
 

«Повідомлення надійшло від підприємиці, власниці офісного приміщення, розташованого на першому поверсі житлового багатоквартирного будинку у райцентрі. Фасад, сходи та двері будівлі були облиті фарбою, також на стінах зроблено напис. Під час перевірки повідомлення з’ясувалось, що приміщення є громадською приймальнею одного з народних депутатів України», – йдеться у повідомленні.


Усі обставини правопорушення наразі документують працівники слідчо-оперативної групи поліції. Попередня кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) КК України. 

Як стало відомо, приміщення орендує народний депутат від партії «Слуга народу» Дмитро Костюк. Там знаходиться його громадська приймальня.

У коментарі виданню Житомир інфо народний депутат розповів, що пошкодити фасад приймальні могли представники криміналітету.
 

«Специфічні організації в місті з таким кримінальним минулим і теперішнім, то в принципі, щось таке можна було очікувати. Так у нас склалося, що місто доволі кримінальне і з часів виборчої кампанії ми представляли різні сили. Ті люди, які з кримінального світу, вони підтримували інших, і зараз відповідно така боротьба триває. Там написали, як мені розказали: «вбивця». Це могли просто приурочити до акції «Ні капітуляції», – сказав Дмитро Костюк.




Поділитись

Новини по темі: