25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На двох вулицях Житомира звузять смуги руху, віддавши частину велосипедистам

На двох вулицях Житомира звузять смуги руху, віддавши частину велосипедистам

  • 22 липня, 2020 14:26
Вкладання асфальту по вулицях Леха Качинського та Чуднівській планують завершити вже цього тижня. Також стало відомо, що після ремонту на вулицях з'являться велосмуги. Про це 22 липня повідомив міський голова Житомира.

"За два тижні після вкладання покриття тут зможуть наносити розмітку: центральну смуги звузимо, аби вільно могли пересуватись велосипедисти", – написав в соцмережі Сергій Сухомлин.

Мер розповів про ремонт інших вулиць Житомира.


 

"Тиждень тому завершили ремонтувати Покровську: в’їзд зі сторони Черняхова. Нині триває тендер на продовження ремонту дороги по Великій Бердичівській. Цього року плануємо перекласти асфальт на ділянці від Довженка до Жуйка та відремонтувати вулицю Грушевського. Далі – ставимо за мету переукласти асфальт на Київській (від майдану Соборного до Універмагу). Ділянка складна, із заміною комунікацій", – повідомив Сухомлин.


Після завершення названих ремонтів ремонтуватимуть асфальт на вулиці Театральній.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 9 червня у Житомирі біля управління патрульної поліції пройшла акція протесту велосипедистів. Житомиряни вимагали від поліції звернути увагу на безпеку велосипедистів і дозволити звузити смуги руху автомобілів, вивільнивши зайвий простір для створення велосмуг.
Поділитись

Новини по темі: