19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Після смерті дитини в провулку на Польовій заборонили рух вантажівок і встановили «лежачі поліцейські»

Після смерті дитини в провулку на Польовій заборонили рух вантажівок і встановили «лежачі поліцейські»

  • 21 липня, 2020 8:49
  • 1
У Житомирі міська комісія з безпеки дорожнього руху 20 липня провела виїзне засідання та вирішила заборонити рух вантажних автомобілів та обмежити швидкість у провулках Селецькому та Комунальному. 

Цього ж дня на цих провулках встановили відповідні знаки та лежачі поліцейські, а великогабаритний транспорт направлятимуть в об’їзд, передає сайт Житомир інфо.
 

«Мешканці, в першу чергу, хочуть обмежити рух вантажного транспорту через їхні провулки, але на сьогоднішній день у нас є два комунальних підприємства – це «Очисні споруди» водоканалу та РЕМ, який на цих провулках знаходиться декілька десятків років. Тому прийшли до рішення на провулку Комунальному встановити три лежачих поліцейських, тобто три засоби обмеження швидкості, встановлені знаки ви бачите: зниження швидкості до 20 км/год, заборонити транзитному вантажному. Те саме на провулку Селецькому: встановлено два лежачих поліцейських», – розповідає заступник міського голови Олександр Шевчук.


Об'їзд вантажного транспорту планують організувати через вулицю Комерційну.
 

«При виїзді з провулку Селецького з вулиці Комерційної, там є дорога. Вона у занедбаному стані, і з завтрашнього дня з 9-ї ранку комунальне підприємство УАШ спрофілює і вирівняє її для того, щоб дати можливість виїхати підприємствам, які там проводять свою комерційну діяльність, на вул. Комерційну, щоб не використовувати як основний виїзд і заїзд ці два провулки», – додав Шевчук.


Як повідомляв «Журнал Житомира», зранку 20 липня мешканці провулку Комунальний вимагали заборонити заїзд вантажівок на провулок, де під колесами молоковоза загинув хлопчик.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Наташа Пізяк
21 липня, 2020 14:26:41

Всі машини пустили через 4-селецкий,це-що_вихід_Із_ситуації_ми_також-люди-у яких-є-малі діти. Дорога_без_тротуару