19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Скандал в Житомирі. Поліція пояснила, чому підлітків труїли сльозогінним газом. ВІДЕО

Скандал в Житомирі. Поліція пояснила, чому підлітків труїли сльозогінним газом. ВІДЕО

  • 11 липня, 2020 16:36
У п'ятницю вночі, 19 червня, поліція жорстко заспокоїла агресивних підлітків, які порушували громадський порядок і розпивали спиртне в сквері на вулиці Кафедральній, за будинком правосуддя в Житомирі.

Самі порушники вважають дії співробітників поліції (а конкретно застосування сльозогінного газу) неправомірними, і намагаються виправдати своє порушення громадського порядку.

Як повідомили «Журналу Житомира» в патрульної поліції м.Житомира, в той вечір група підлітків в сквері поводилася зухвало, їм зробили зауваження, що б вони припинили порушувати громадський порядок, однак деякі хлопці чинили злісну непокору.

"Під час забезпечення охорони публічного порядку, а саме скверу, що знаходиться за будинком правосуддя (м. Житомир, вул. Кафедральна), інспектори роти тактико-оперативного реагування помітили групу осіб, що порушувала громадський порядок. Інспектори роти ТОР надали громадянам вимогу, аби вони припинили розпивати алкогольні напої в громадському місці.", - розповіли в прес-службі патрульної поліції.

Надалі, молодики, яким зробили зауваження, почали нецензурно висловлюватися в бік співробітників поліції, всіляко їх ображати, вели себе зухвало і чинили злісну непокору.

"З метою припинення вчинення правопорушень, інспектори роти ТОР затримали громадянина 2000 року народження, котрий ігнорував законні вимоги працівників поліції, поводив себе агресивно та доставили до міського відділу поліції, де оформили необхідні адміністративні матеріали, а саме: постанову за ст. 178 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях), протокол за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), протокол за ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), а також протокол про адміністративне затримання.", - коментують в поліції.

Нагадаємо, починаючи з літа 2020 року, інспектори роти ТОР систематично здійснюють патрулювання за будинком правосуддя (сквер на вулиці Кафедральна) у зв'язку з тим, що у літній час на спецлінію 102 надходять виклики про порушення громадського порядку та тиші від мешканців будинків, що розташовані поблизу скверу.

 


Скандал в Житомирі. Поліція пояснила, чому підлітків труїли сльозогінним газом

Скандал в Житомирі. Поліція пояснила, чому підлітків труїли сльозогінним газом

Скандал в Житомирі. Поліція пояснила, чому підлітків труїли сльозогінним газом

Скандал в Житомирі. Поліція пояснила, чому підлітків труїли сльозогінним газом
Затримали громадянина 2000 року народження
Поділитись

Новини по темі: