28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський суд взяв під варту хлопців, які вбили двох людей в Іршанську

Житомирський суд взяв під варту хлопців, які вбили двох людей в Іршанську

  • 10 липня, 2020 8:52
Корольовський районний суд міста Житомира взяв під варту двох хлопців, які підозрюються в умисному вбивстві чоловіка та його співмешканки. Про це "Журналу Житомира" повідомляє прокуратура Житомирської області.
 

"У четвер, 9 липня 2020 року, прокуратурою Житомирської області, у межах процесуального керівництва, забезпечено розгляд клопотань щодо обрання запобіжного заходу двом підозрюваним у скоєнні подвійного вбивства, що сталося в смт Іршанськ Хорошівського району. За результатом розгляду ухвалами Корольовського районного суду міста Житомира підозрюваним обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави", – йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, подвійне вбивство сталося 5 липня в смт Іршанськ. Встановлено, що двоє місцевих жителів, 18 та 19 років, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшли до помешкання чоловіка, який проживав із співмешканкою, щоб позичити у нього грошей. Проте, під час раптово виниклого конфлікту побили його і задушили.

Жінка, яка стала свідком злочину, намагалася втекти, однак зловмисники вже надворі наздогнали її, та, збивши з ніг, задушили, а тіло приховали у лісопосадці.

Обом підозрюваним інкримінують скоєння злочину за п. п. 1, 12 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою).  
Поділитись

Новини по темі: