19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирська набережна поступово набуває завершеного вигляду. ФОТО

Житомирська набережна поступово набуває завершеного вигляду. ФОТО

  • 6 липня, 2020 16:17
Житомирська набережна у міському парку Гагаріна все більше стає схожою на раніше представлені ескізи. Зону відпочинку вже прикрашають зелені насадження, ліхтарі з незвичайним дизайном, оновленні альтанки та сходи.

Будівельні роботи мали закінчитися в липні, втім наразі підрядник називає вже іншу дату, повідомляє сайт Житомир інфо.

ФОТО: Заметки о Житомире
 

«У нас за договором до кінця року (повинні бути завершені роботи – ред.), але ми перед собою ставили пріоритет до кінця літа повністю зробити, реалізувати проєкт. За червень ми доробили Шодуарівські сходи, доклали кам’яну скелю та усунули недоліки. Також встановили зовнішні мережі, світильники, так само підземну інженерію заклали. Всі супутні матеріали, весь бруд, все що у колодязях - почистили. По човновій станції: там змінили висоти, що призвело до збільшення обсягу робіт та матеріалів. Зробили коробку, хлопці влаштують залізобетонний армопояс, будемо плитами перекриття робити, а потім вже дах», – говорить директор компанії «Фаворит ОПТ» Микола Козачок.




З масштабних робіт залишилося покриття дороги вздовж набережної.
 

«Ми вже розпочали демонтаж дороги з крайньої точки опори, біля човнової станції. Знімаємо зараз асфальт і завозяться сипучі матеріали, тобто щебінь – все що за технологією, по специфікації – і будемо класти дорогу. Будуть встановлювати боларди при в'їзді, які підіймаються з землі. Ну і всі зауваження, можливо, щось десь підправити, можливо, у замовника якісь зауваження, недоліки», – розповідає Микола Козачок.






Також у серпні планують закінчити облаштування амфітеатру та встановити лавки. За словами представника підрядної фірми, будівельникам доведеться знову фарбувати альтанки.
 

«Під кожним тіньовим навісом будуть встановлені лавки, вони у нас закуплені. Зараз не встановлюємо, бо молодь у нас недбало ставиться до речей. Ми в кінці, коли будемо здавати об’єкт, будемо фарбувати, перефарбовувати, бо зробили альтанки – походити потоптали, помалювали», – каже директор компанії «Фаворит ОПТ» Микола Козачок.


На завершення набережну планують прикрасити ще кількома деревами.



ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: