26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Влада заявляє про посилення карантину, а в той же день проводить у Житомирі свято з танцями і піснями. ФОТО

Влада заявляє про посилення карантину, а в той же день проводить у Житомирі свято з танцями і піснями. ФОТО

  • 22 червня, 2020 8:18
  • 1
19 червня через збільшення кількості хворих на COVID-19 в Житомирській області посилили карантинні заходи. В цей самий день у Житомирі під стінами ОДА влаштували урочистості з нагоди передачі 17 автомобілів для сільських медиків.

Фотографії з урочистостей і вітання з нагоди Дня медичного працівника опублікував голова облдержадміністрації Віталій Бунечко у соцмережі Facebook.
 

"Сьогодні, перед прийдешнім святковим днем, щасливими власниками нових автомобілів стали 17 медичних працівників, які працюють у сільській місцевості. Це вже 3 партія автомобілів придбаних за кошти державної субвенції для лікарів, що працюють в сільській місцевості. Легкові автомобілі марки Reno Duster коштують 450 тисяч гривень", – зазначив Бунечко.












Як поєднується посилення карантину й святкування зі значною кількістю людей, танцями та піснями в коментарі сайту Житомир інфо пояснив начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.
 

"Святкування дійсно пройшло, ми не збирали людей в залах, не контактували, все дійство провели на свіжому повітрі, з дистанцією, всі в масках. Тому вважаю, що, як виняток, (можуть бути) отакі святкування і поздоровлення тих людей, які на сьогоднішній день стоять постійно в (захисних) костюмах з ранку до вечора і наражають себе на небезпеку, надаючи допомогу нашим пацієнтам і громадянам, які потребують допомоги, мають теж право, щоб хоча б маленьке, але було для них свято", – сказав Микола Суслик.


Як повідомляв "Журнал Житомира", в Житомирській області прийняли рішення посилити карантинні обмеження.









Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Іван Комаровський
22 червня, 2020 14:24:13

який махровий совок. <br /> <img src="/.s/sm/23/cry.gif" border="0" align="absmiddle" alt="cry" />