29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі вирішили поки не відкривати поліклініки

  • 9 червня, 2020 11:48
У Житомирі через збільшення кількості інфікованих на коронавірус з 10 червня не будуть відкривати поліклініки та денні стаціонари. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Микола Суслик.
 

"Ми надіялися, що у зв’язку з тією тенденцією, що була на початку минулого тижня, саме зменшення захворюваності, що вийдемо на послаблення карантинних заходів і відкриємо з 10 червня четверту хвилю послаблень і амбулаторно-поліклінічну допомогу. На жаль підвищена захворюваність не дозволяє нам цього зробити і заклади охорони здоров’я і надалі будуть працювати по наданню ургентної невідкладної допомоги, а денні стаціонари і поліклініки ще не запрацюють", – зазначив Суслик.


Він додав, що медзаклади відкриють у випадку, якщо інцидентність (кількість нових хворих на 100 тис. осіб) знизиться і буде нижче 12 проміле. На сьогодні цей показник майже 14.

Нагадаємо, надання амбулаторно-поліклінічної допомоги в Житомирській області мали відновити з 10 червня.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирська область не пройшла до наступного етапу зняття карантину через кількість заражених коронавірусом.
Поділитись

Новини по темі: