28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Mitsubishi зіткнувся з «Ланосом»: загинули троє дорослих та дитина. ФОТО

Mitsubishi зіткнувся з «Ланосом»: загинули троє дорослих та дитина. ФОТО

  • 8 червня, 2020 15:28
В Овруцькому районі Житомирської області водій Mitsubishi зіткнувся з "Ланосом", в результаті чого загинуло четверо людей. Про це «Журналу Житомира» повідомляє відділ комунікації ГУНП у Житомирській області.

"У результаті зіткнення двох автомобілів, що сталося 8 червня близько 10:00, загинули троє дорослих та дитина. На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП Житомирщини та Овруцького відділення поліції. Дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху "Овруч-Словечне", поблизу с. Скребеличів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за попередніми даними, водій автомобіля Mitsubishi, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos.

"У результаті ДТП загинули водій та пасажири автомобіля Lanos: 50-річна жителька Овруцького району, 46-річна жінка та 9-місячна дівчинка, жительки м. Овруча. Водій Mitsubishi та 18-річна пасажирка Lanos отримали тілесні ушкодження та доставлені до місцевої райлікарні", - підсумували у поліції.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.





Поділитись

Новини по темі: