18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» веде перемовини з новим спонсором, який зможе фінансуватиме клуб у І лізі

ФК «Полісся» веде перемовини з новим спонсором, який зможе фінансуватиме клуб у І лізі

  • 5 червня, 2020 11:22
В неділю під час засідання виконкому Асоціації футболу України буде ухвалено рішення про результати Чемпіонату України з футболу у Другій лізі, де грає житомирське «Полісся».

Існує висока ймовірність, що за результатами чемпіонату житомиряни продовжать виступи в наступному сезоні вже у І лізі. 

Наразі клуб веде перемовини із потенційним спонсором. Про це сайту Житомир інфо повідомив міський голова Сергій Сухомлин.
 

«Я вже не буду казати, наскільки важко було організувати фінансування команди. Бо ми розуміємо, що кошти, які виділяє і міський бюджет, і в минулому році виділила обласна рада – це кошти, які не покривали всі витрати цієї команди. Якщо ми говоримо про І лігу, то це приблизно ще мінімум 30-40%. І це навантаження не особливо може нести міський бюджет. Обласний бюджет, я думаю, теж не справиться з цим навантаженням. І зараз наша задача – знайти відповідального спонсора, який зможе взяти участь у фінансуванні команди. Ми наразі ведемо перемовини, і я не можу всіх деталей розкрити. Але ми рухаємось до того, щоб дійсно команда отримала надійного партнера і могла на рівних грати в І лізі, а то й ставити достатньо високі задачі. Я поки не можу сказати, що ми остаточно домовились, але є надія на те, що дійсно команда отримає надійну фінансову підтримку. Є намірі людей, доволі амбітних людей, які зможуть повноцінно підтримати команду. І тоді свято футболу у Житомирі буде дійсно повноцінним. І буде виправдане будівництво і одного, й іншого стадіону на всі 100%», – розповів мер Житомира.


Як повідомляв «Журнал Житомира», клуби Другої ліги, третього за силою дивізіону українського футболу, проголосували за дострокове завершення свого чемпіонату через пандемію коронавірусу. В кінці 2019 року у житомирського клубу з'явилися проблеми з фінансуванням.
Поділитись

Новини по темі: