19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Керівництво житомирського «Полісся» заявило, що клуб не хоче догравати чемпіонат

Керівництво житомирського «Полісся» заявило, що клуб не хоче догравати чемпіонат

  • 20 травня, 2020 13:59
Житомирський футбольний клуб "Полісся" не бачить сенсу продовжувати сезон 2019/20, який було призупинено через карантин. Керівництво клубу виступає за те, щоб закінчити чемпіонат після 20 зіграних турів і почати підготовку до нового сезону.

Про це сайту UA Футбол розповів директор ФК "Полісся" Володимир Загурський.

"Сенсу у відновленні сезону не бачу. Спортивний принцип дотриманий – зіграно 20 турів, 2 повні кола. Всі зіграли по разу на виїзді і вдома. Я вже говорив керівництву ПФЛ, що нам сьогодні потрібно вже думати, як провести наступний сезон", – зазначив Загурський.

Однією з вимог продовження чемпіонату є дотримання медичного протоколу, згідно з яким клуби мають проводити обов'язкове тестування на коронавірус. Однак, Володимир Загурський розповів, що своїми силами "Полісся" не готове проводити тестування на наявність чи відсутність захворювання.
 

"Коштів на це немає, тому що нас фінансує міський бюджет. Потрібна сесія, щоб ці кошти виділити. Тому що їх не закладали в фінансовий план. Якщо закупити засоби для дезінфекції ще є можливість, зарплата платиться в повному обсязі, то з тестуванням таких можливостей немає ... Хоча ми тестування зробили б точно, якби готувалися вже в Першу лігу. Наскільки ми розуміємо, відновлення змагань у Другій лізі не буде. Я спілкуюся з клубами своєї групи А, в групі Б ситуація не краща – можливості в продовженні не бачив ніхто, з ким я говорив", – сказав директор ФК "Полісся".


Нагадаємо, футбольний клуб "Полісся" після 20 зіграних турів в групі А Другої ліги займає другу позицію. У випадку, якщо чемпіонат достроково завершать і визнають його результати, житомиряни матимуть шанс потрапити у Першу лігу.

Поділитись

Новини по темі: