19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі готуються відкрити садочки, але потрапити в них зможуть не всі діти

У Житомирі готуються відкрити садочки, але потрапити в них зможуть не всі діти

  • 13 травня, 2020 9:46
  • 1
У Житомирі готуються до відкриття дитячих садочків, зробити це планують від наступного місяця. Утім, до дитсадків зможуть піти лише ті діти, батьки яких працюють.

Про це в коментарі ТСН розповів міський голова Житомира.
 

"Я думаю, що це буде онлайн-форма, на яку батьки зможуть зайти, зареєструватися і показати підприємство, на якому вони працюють. Потім роздруковують довідку, яка дасть можливість відправити дітей до садочків. Так форму ми зараз опрацьовуємо", - каже Сергій Сухомлин.


Попередньо в мерії вирішили, що персонал закладів має пройти ПЛР-тестування на коронавірус. Своєю чергою, директори садочків мають продумати систему, за якою батьки заводитимуть та забиратимуть дітей, аби групи не перетиналися.

Досвід роботи дитсадків під час карантину в Житомирі є. Наразі в місті працює група для дітей, батьки яких працюють у лікарнях та поліції. За час карантину жодна дитина, яка її відвідувала дитсадок, не інфікувалась. Саме тому таких груп хочуть відкрити більше.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Iryna Plokhotiuk
13 травня, 2020 19:21:24

Це не справедливо! Кожна дитина має право на освіту, це по-перше! А по -друге, як бути в моїй ситуації, я стою на біржі і щоб знайти роботу, мені потрібно бути не привязаною до дітей, бо з ними я не буду ходити на семінари на біржі і на співбесіди! А в садочок потрібно принести довідку, що я працюю. Замкнуте коло!