19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Парамонов продовжує керувати Житомирським обласним лабораторним центром – голова ОДА

Парамонов продовжує керувати Житомирським обласним лабораторним центром – голова ОДА

  • 12 травня, 2020 11:50
Зіновій Парамонов продовжує бути головним санітарним лікарем області та працювати на посаді директора Житомирського обласного лабораторного центру.

Про це 12 травня під час онлайн-брифінгу повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.
 

"У мене немає інформації про звільнення виконуючого обов'язки головного санітарного лікаря Житомирської області Зіновія Парамонова і ніколи не було, хочу сказати. Його призначення і звільнення є виключною компетенцією головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, наказ щодо звільнення чи не звільнення… Зіновій Михайлович працює, більше того, він вчора доповідав по ситуації по COVID-19. Якщо він буде знаходитись на лікарняному, то його обов’язки буде виконувати його заступник, як це було в кінці минулого тижня, пан Васильков", - сказав Бунечко.


Як повідомляв "Журнал Житомира", 6 травня була поширена інформація про завантаженість Житомирського обласного лабораторного центру і тимчасове його закриття. Після цього мер Житомира вимагав звільнити керівника центру Зіновія Парамонова. 7 травня головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що дав розпорядження звільнити Зіновія Парамонова. 
Поділитись

Новини по темі: